Wijnrek op maat

Ontdek welke wijnrekken wij voor jou op maat kunnen maken
CHECK HET

Wat maakt een wijnrek met led verlichting uniek?

Er zijn vele wijnrekken voor aan de muur verkrijgbaar. Een wijnrek met led verlichting geeft een extra unieke feeling in huis. Bijvoorbeeld in de woonkamer of wellicht de wijnkelder.

Zo is de led-verlichting in alle RGB-kleuren in te stellen waardoor je voor elke sfeer de passende kleur hebt.

wijnrek op maat
Stalen wijnrek Aleph120
hangende tuin Aleph120
wijnrek Aleph120
Wijnrek Aleph120
wijnrek led verlichting
ervaring

“Goede communicatie”

"Michiel heeft voor ons de koof gemaakt voor boven de keuken. Wij hadden inbreng en hij had zelf ideeen en zo zijn we tot de perfecte koof gekomen. Netjes gewerkt en goede communicatie. Wij zijn erg tevreden!"

Floor

ervaring

“Precies wat we zochten”

"Maakt precies wat wij zochten voor boven ons kookeiland. Mooi gemaakt en volgens afspraak. Als er iemand bevlogen is, dan is het Michiel wel. Hierdoor levert hij alleen af waar hij ook voor 100% achter kan staan."

Dorien

ervaring

“Van harte aanbevolen”

"Het resultaat is prachtig en vooral de manier waarop hij tijdens het maak-proces communiceert is heel prettig waardoor wij telkens het gevoel hebben dat hij precies weet waar hij mee bezig is. Van harte aanbevolen"

Rene

ervaring

"Perfect gemonteerd"

"Helemaal op maat gemaakte constructie voor mooie hanglamp en nog perfect gemonteerd bij ons thuis mét glimlach."

Bart

Hoeveel flessen kunnen er in het wijnrek?

Omdat het wijnrek op maat voor je gemaakt wordt, kun je zelf bepalen hoeveel flessen wijn of champagne er in moeten kunnen. Dus of dit er nu 6, 12, 24 of 300 zijn. Als het past binnen jouw interieur, dan kunnen we het voor je ontwerpen en maken.

Van welk materiaal zijn de rekken?

Het rek is gemaakt van staal met hout als achtergrond. Hieraan is het rek bevestigd en daarmee kan je het tegen de muur plaatsen. Het is een industrieel wijnrek qua look en het hout kan steigerhout zijn, maar naar wens ook bijvoorbeeld teak, mangohout of juist naturel hout.

Waar kun je het wijnrek zoal plaatsen?

Het rek voor de wijn en wijnglazen kan hangend of staand worden geplaatst. In principe wordt het tegen de muur geplaatst. Dan komt het staal, hout en de led verlichting het beste tot hun recht. Het is niet per se een hangend rek, omdat het mooiste effect ontstaat als het hout van grond tot plafond loopt.

Kunnen er ook wijnglazen in deze wijnrekken?

De meeste wijnrekken zijn geschikt voor het plaatsen van glazen en flessen. Afhankelijk van de wensen kunnen we een rek maken waar zowel wijnglazen als wijnflessen of juist maar één van beide in past.

wijnrek led verlichting

Zullen we eens koffie drinken?

Jullie zijn benieuwd wat voor wijnrek op maat we voor jou kunnen maken en ik leg dat natuurlijk graag uit of laat dat zien. 

Hiervoor kun je terecht op mijn website, maar het is wellicht ook een goed idee om eens persoonlijk kennis te maken.

X