Stalen deuren op maat

Ontdek wat we voor je kunnen maken...
Nu checken

Stalen deuren

Stalen binnendeuren geven een mooie industriële uitstraling aan je woning of kantoor. Door het gebruik van glas in de stalen deuren wordt een uniek effect gecreëerd in de ruimte waarin ze worden geplaatst.

Als je stalen deuren op maat wilt laten maken, is het belangrijk dat we helder voor ogen krijgen wat je wensen zijn. Wil je juist weinig glas in de stalen deuren verwerkt hebben en moet dat helder of juist van melkglas zijn. Wij adviseren graag over welke deur van staal in jouw interieur past.

Over het algemeen kiezen de meeste mensen er overigens voor om de het staal van de deur in de kleur zwart te laten leveren.

stalen deuren
industrieel deur van staal
stalen binnendeuren
ervaring

“Goede communicatie”

"Michiel heeft voor ons de koof gemaakt voor boven de keuken. Wij hadden inbreng en hij had zelf ideeen en zo zijn we tot de perfecte koof gekomen. Netjes gewerkt en goede communicatie. Wij zijn erg tevreden!"

Floor

ervaring

“Precies wat we zochten”

"Maakt precies wat wij zochten voor boven ons kookeiland. Mooi gemaakt en volgens afspraak. Als er iemand bevlogen is, dan is het Michiel wel. Hierdoor levert hij alleen af waar hij ook voor 100% achter kan staan."

Dorien

ervaring

“Van harte aanbevolen”

"Het resultaat is prachtig en vooral de manier waarop hij tijdens het maak-proces communiceert is heel prettig waardoor wij telkens het gevoel hebben dat hij precies weet waar hij mee bezig is. Van harte aanbevolen"

Rene

ervaring

"Perfect gemonteerd"

"Helemaal op maat gemaakte constructie voor mooie hanglamp en nog perfect gemonteerd bij ons thuis mét glimlach."

Bart

Waar kan je stalen binnendeuren plaatsen?

De meeste vraag is naar stalen binnendeuren voor de woonkamer. Deze passen uitstekend bij een modern ingericht interieur dat bijvoorbeeld al een kookeiland heeft of klassieke woningen waarbij een mooie doorkijk naar andere vertrekken gewenst is.

Daarnaast zijn stalen schuifdeuren als binnendeuren populair. Een stalen schuifdeur bespaart namelijk enorm veel ruimte, doordat we deze direct tegen de muur in de kamer kunnen plaatsen. 

Tot slot merken we dat er steeds meer vraag is naar stalen deuren op maat met glas voor de kozijnen en ramen.

Wat zijn de kosten van stalen deuren?

De prijs van stalen deuren is afhankelijk van het type deur, het gebruikte materiaal en het soort glas. Daarnaast is uiteraard belangrijk om te weten om hoeveel deuren het gaat.

Omdat alle stalen deuren op maat worden gemaakt en wij alles zelf lassen, zijn de kosten hiervan afhankelijk. Uiteraard maken we graag een vrijblijvende offerte waarbij we vaste prijzen voor je berekenen.

Zo maken wij het kopen van een stalen binnendeur betaalbaar voor iedereen.

Zullen we eens koffie drinken?

Jullie zijn benieuwd wat voor stalen binnendeuren wij kunnen lassen en ik leg dat natuurlijk graag uit of laat dat zien. 

Hiervoor kun je terecht op mijn website, maar het is wellicht ook een goed idee om eens persoonlijk kennis te maken.

X