Rek boven kookeiland

Ontdek wat we voor je kunnen maken...
NU CHECKEN

Maatwerk

Wij leveren maatwerk en daarom weet je altijd zeker dat elk ontwerp dat we je leveren past bij jouw interieur

Kwaliteit

We gebruiken altijd de beste kwaliteit producten om ervoor te zorgen dat je lang van je interieur kunt genieten

Creativiteit

Jouw eigen creatieve ingevingen en ideeen verwerken we graag in het uiteindelijke product

rek boven kookeiland
rek boven keukeneiland
koof keuken
koof laten maken

Waarom een rek boven je kookeiland geweldig is

Het kloppend hart van de keuken is tegenwoordig het eiland. Steeds meer mensen kiezen voor een gezellig keukeneiland, maar passende verlichting of opbergingsruimte is daarbij een uitdaging.

Het rek boven het kookeiland biedt dimbaar warm ledlicht in prachtige dunne armaturen die niet in het zicht aan de bovenkant uitsteken. Afhankelijk van de plek van het stroompunt is het mogelijk dat er helemaal geen stroomdraad zichtbaar is. Wanneer we een dergelijk frame boven jouw keukeneiland mogen maken, dan schakel ik direct met de juiste personen zodat jij je nergens druk over hoeft te maken.

Het rek boven keukeneiland als kloppend hart.

Koken met vrienden is het nieuwe uit eten. Zorg dat jouw gasten kunnen genieten van je kookkunsten en dat ze kunnen zien wat ze eten met de handig geintegreerde ledspots. Zet de fijnste wijnen in het zicht en binnen handbereik voor decoratieve toevoeging. Het rek boven kookeiland is de eyecatcher waar iedere gast zich aan zal vergapen. Het brengt het HORECA gevoel bij je thuis.

Wat zijn de kosten?

Deze handgemaakte rekken op maat kosten met de standaard afwerking en basisopties gemiddeld tussen €1.200,- en €1.900,- Inclusief BTW (lengte 100cm – 295cm). Dit is exclusief levering en montage. Voor levering en montage rekenen wij €390,- exclusief BTW. In principe kunnen we alles bouwen; ook met afzuiginstallaties en meerdere verdiepingen, maar houdt rekening dat er dan een meerprijs wordt gerekend op de bovenstaande basis.

Wat anderen vinden

5 sterren

“Goede communicatie”

"Michiel heeft voor ons de koof gemaakt voor boven de keuken. Wij hadden inbreng en hij had zelf ideeen en zo zijn we tot de perfecte koof gekomen. Netjes gewerkt en goede communicatie. Wij zijn erg tevreden!"

Floor

5 sterren

“Precies wat we zochten”

"Maakt precies wat wij zochten voor boven ons kookeiland. Mooi gemaakt en volgens afspraak. Als er iemand bevlogen is, dan is het Michiel wel. Hierdoor levert hij alleen af waar hij ook voor 100% achter kan staan."

Dorien

5 sterren

“Van harte aanbevolen”

"Het resultaat is prachtig en vooral de manier waarop hij tijdens het maak-proces communiceert is heel prettig waardoor wij telkens het gevoel hebben dat hij precies weet waar hij mee bezig is. Van harte aanbevolen"

Rene

5 sterren

"Perfect gemonteerd"

"Helemaal op maat gemaakte constructie voor mooie hanglamp en nog perfect gemonteerd bij ons thuis mét glimlach."

Bart

Zullen we eens koffie drinken?

Jullie zijn benieuwd wat wij kunnen produceren en ik leg dat natuurlijk graag uit of laat dat zien. 

Hiervoor kun je terecht op mijn website, maar het is wellicht ook een goed idee om eens persoonlijk kennis te maken.

X