Bent u op zoek naar en elegant rek boven uw kookeiland? Dan bent u Bij Atelier Aleph120 aan het juiste adres. Sinds 2018 maak ik maatwerk rekken voor speciaal voor boven het eiland in de keuken. Voor velen ook wel het kloppend hart van de woonkeuken. Het is bijna een trend te noemen dat steeds meer mensen kiezen voor het gezellige eiland in de keuken. Maar voor wat voor een verlichting kies je dan? Het rek boven het keukeneiland biedt dimbaar warm ledlicht in prachtige dunne armaturen die niet in het zicht aan de bovenkant uitsteken. Afhankelijk van de plek van het stroompunt is het mogelijk dat er helemaal geen stroomdraad zichtbaar is. Dit is t realiseren wanneer ik op tijd contact heb met een eventuele aannemer en of elekticien. Wanneer ik een dergelijk frame boven uw kookeiland zou mogen maken, dan schakel ik direct met de juiste personen zodat u zich zelf nergens druk over hoeft te maken.

rek boven kookeiland

Het rek boven kookeiland als kloppend hart.

Koken met vrienden is het nieuwe uit eten. Zorg dat uw gasten kunnen hgeniet van uw kookkunsten en dat ze kunnen zien wat ze eten met de handig geintegreerde ledspots. Zet uw fijnste wijnen in het zicht en binnen handbereik voor decoratieve toevoeging. Het rek boven kookeiland is de eyecatcher waar iedere gast zich aan zal vergapen. Het brengt het HORECA gevoel bij u thuis.

Deze rekken kosten tussen €1.200,- en €1.600,- en worden met de hand door mij op maat gemaakt. Bent u door dit artikel geintereseerd geraakt ik andere projecten van mij? Neem dan eens en kijkje in mn pinterest portfolio.

Mocht u interesse hebben in een rek boven uw kookeiland; neem dan contackt op met Michiel Kuijper 0614514154.

X