Michiel Kuijper

Michiel Kuijper

Een maker in hart en nieren. Ik bouw alleen dingen met een afwerking waar ik volledig achter sta. Met minder dan 5 sterrenreviews en een volledige klanttevredenheid neem ik geen genoegen 

Michiel slijpen
Aukje lassen
Michiel schuren
Aukje Lingsma

Aukje Lingsma

Van pionieren naar organiseren; daar ben ik goed in en vind ik leuk om te doen. Er valt altijd wel iets te verbeteren en we zijn nooit uitgeleerd, daar ben ik van overtuigd. Zowel op het gebied van sport als op zakelijk gebied vind ik het belangrijk om (kleine) doelen te stellen; dat motiveert en houdt ons scherp. Doordat we de korte lijntjes hebben binnen ons team, kunnen we snel schakelen. Met elkaar en met de klant.

Wat wij maken

Hieronder vind je een kleine greep uit door mij gerealiseerde projecten.

Koof met verlichting
Gerrit Rietveld
Bartafel
Muurtekening
Podiumbouwer

ONS VERHAAL

Het klinkt heel wat als we het hebben over “ons verhaal”, maar Atelier Aleph120 is een zaak die is ontstaan uit het volgen van mijn hart.

Als interieurbouwer en echte creatieveling houd ik van het bouwen, schilderen en ontwerpen van dingen.

Denk hierbij aan allerlei zaken voor horeca, kantoor en woning. Over het algemeen zijn dit unieke combinaties van hout en staal voor meubels, maar ik maak ook schilderijen voor particulieren en bedrijven in allerlei stijlen.

Wat anderen vinden

5 sterren

“Goede communicatie”

"Michiel heeft voor ons de koof gemaakt voor boven de keuken. Wij hadden inbreng en hij had zelf ideeen en zo zijn we tot de perfecte koof gekomen. Netjes gewerkt en goede communicatie. Wij zijn erg tevreden!"

Floor

5 sterren

“Precies wat we zochten”

"Maakt precies wat wij zochten voor boven ons kookeiland. Mooi gemaakt en volgens afspraak. Als er iemand bevlogen is, dan is het Michiel wel. Hierdoor levert hij alleen af waar hij ook voor 100% achter kan staan."

Dorien

5 sterren

“Van harte aanbevolen”

"Het resultaat is prachtig en vooral de manier waarop hij tijdens het maak-proces communiceert is heel prettig waardoor wij telkens het gevoel hebben dat hij precies weet waar hij mee bezig is. Van harte aanbevolen"

Rene

5 sterren

"Perfect gemonteerd"

"Helemaal op maat gemaakte constructie voor mooie hanglamp en nog perfect gemonteerd bij ons thuis mét glimlach."

Bart

X