over ons

Over ons klinkt heel groot, maar Atelier Aleph120 is een klein bedrijf dat is ontstaan uit het volgen van mijn hart. Dit in combinatie met de passie van mijn team en het maken van mooie producten zorgt dat we kunnen realiseren wat jij wil...

Maatwerk

Wij leveren maatwerk en daarom weet je altijd zeker dat elk ontwerp dat we je leveren past bij jouw interieur

Kwaliteit

We gebruiken altijd de beste kwaliteit producten om ervoor te zorgen dat je lang van je interieur kunt genieten

Creativiteit

Jouw eigen creatieve ingevingen en ideeen verwerken we graag in het uiteindelijke product

Michiel Kuijper

Michiel Kuijper

Aukje Lingsma

Aukje Lingsma

Van pionieren naar organiseren; daar ben ik goed in en vind ik leuk om te doen. Er valt altijd wel iets te verbeteren en we zijn nooit uitgeleerd, daar ben ik van overtuigd. Zowel op het gebied van sport als op zakelijk gebied vind ik het belangrijk om (kleine) doelen te stellen; dat motiveert en houdt ons scherp. Doordat we de korte lijntjes hebben binnen ons team, kunnen we snel schakelen. Met elkaar en met de klant.

Lars Slager

Lars Slager

Sinds de zomer van 2020 werk ik bij Aleph120 als lasser. Laservaring deed ik op in een autogarage waar ik 8 jaar werkte. Ik vind het leuk om mooie dingen te maken. Bij Aleph 120 krijg ik, naast mijn uren in loondienst, de ruimte en mogelijkheid om mijn eigen lasbedrijf te starten. Net als Michiel en Aukje speel ik rugby bij de Utrechtse Rugby Club. We kennen elkaar al jaren. In teamverband werken kunnen wij dus wel!

Wat wij maken

Hieronder vind je een kleine greep uit door mij gerealiseerde projecten.

Koof met verlichting
Gerrit Rietveld
Bartafel
Muurtekening
Podiumbouwer

Wat anderen vinden

5 sterren

“Goede communicatie”

"Michiel heeft voor ons de koof gemaakt voor boven de keuken. Wij hadden inbreng en hij had zelf ideeen en zo zijn we tot de perfecte koof gekomen. Netjes gewerkt en goede communicatie. Wij zijn erg tevreden!"

Floor

5 sterren

“Precies wat we zochten”

"Maakt precies wat wij zochten voor boven ons kookeiland. Mooi gemaakt en volgens afspraak. Als er iemand bevlogen is, dan is het Michiel wel. Hierdoor levert hij alleen af waar hij ook voor 100% achter kan staan."

Dorien

5 sterren

“Van harte aanbevolen”

"Het resultaat is prachtig en vooral de manier waarop hij tijdens het maak-proces communiceert is heel prettig waardoor wij telkens het gevoel hebben dat hij precies weet waar hij mee bezig is. Van harte aanbevolen"

Rene

5 sterren

"Perfect gemonteerd"

"Helemaal op maat gemaakte constructie voor mooie hanglamp en nog perfect gemonteerd bij ons thuis mét glimlach."

Bart

X