koof voor je kookeiland laten maken

Ontdek wat we voor je kunnen maken...
NU CHECKEN

Waarom een Koof boven je kookeiland?

Je hebt waarschijnlijk gekozen voor een kookeiland in je keuken, omdat je graag kookt en tafelt met vrienden.

Je keuken is daarom sfeervol en praktisch ingericht. De stalen open koof boven het keukeneiland van Atelier Aleph120 biedt een extra dimensie in deze backbone van het huishouden.

Dimbaar ledlicht voor elke toepassing.

Verlichting in uw keuken voor koken tot sfeervol dineren, maar ook handige bergruimte voor kruidenplanten en flessen in een rek die je graag binnen handbereik houdt of eenvoudig wilt etaleren zonder dat het ten koste gaat van de ruimte op het kookeiland.

Atelier Aleph120 maakt deze verlichting / berging voor iedere keuken op de maat en in nauw overleg met de opdrachtgever.

Geniet nog meer van uw kookeiland

Alle koven worden met de hand en op maat gemaakt in mijn kleine ambachtelijke werkplaats in Werkhoven. Zou je de koof zelf willen bouwen onder mijn begeleiding, dan is dat ook mogelijk.

Wat zijn de kosten?

Voor een koof boven je kookeiland bent u bij ons dus aan het juiste adres. Nu bent u vast benieuwd wat het kost om een koof te laten bouwen. Prijzen zijn afhankelijk van het formaat en de hoogwaardigheid van afwerking. Ze varieren bij de meest gangbare modellen tussen de €1.800,- en €2.350,- inclusief BTW bij een lengte van 150cm – 295cm. Deze prijs is exclusief levering en montage. Levering en montage kunnen wij met rekken van een lengte tot 295 cm verzorgen voor een bedrag van €390,- exclusief BTW.

Opties als extra WCD’s, Indirecte verlichting richting plafond, tweede paneel en koppeling met domotica mogelijk in overleg tegen meerprijs.

ONS VERHAAL

Het klinkt heel wat als we het hebben over “ons verhaal”, maar Atelier Aleph120 is een zaak die is ontstaan uit het volgen van mijn hart.

Als interieurbouwer en echte creatieveling houd ik van het bouwen, schilderen en ontwerpen van dingen.

Denk hierbij aan allerlei zaken voor horeca, kantoor en woning. Over het algemeen zijn dit unieke combinaties van hout en staal voor meubels, maar ik maak ook schilderijen voor particulieren en bedrijven in allerlei stijlen.

Wat anderen vinden

5 sterren

“Goede communicatie”

"Michiel heeft voor ons de koof gemaakt voor boven de keuken. Wij hadden inbreng en hij had zelf ideeen en zo zijn we tot de perfecte koof gekomen. Netjes gewerkt en goede communicatie. Wij zijn erg tevreden!"

Floor

5 sterren

“Precies wat we zochten”

"Maakt precies wat wij zochten voor boven ons kookeiland. Mooi gemaakt en volgens afspraak. Als er iemand bevlogen is, dan is het Michiel wel. Hierdoor levert hij alleen af waar hij ook voor 100% achter kan staan."

Dorien

5 sterren

“Van harte aanbevolen”

"Het resultaat is prachtig en vooral de manier waarop hij tijdens het maak-proces communiceert is heel prettig waardoor wij telkens het gevoel hebben dat hij precies weet waar hij mee bezig is. Van harte aanbevolen"

Rene

5 sterren

"Perfect gemonteerd"

"Helemaal op maat gemaakte constructie voor mooie hanglamp en nog perfect gemonteerd bij ons thuis mét glimlach."

Bart

Zullen we eens koffie drinken?

Jullie zijn benieuwd wat wij kunnen produceren en ik leg dat natuurlijk graag uit of laat dat zien. 

Hiervoor kun je terecht op mijn website, maar het is wellicht ook een goed idee om eens persoonlijk kennis te maken.

koof kookeiland
hangende tuin Aleph120
Koof
hangend keukenrek
hangende tuin
keukenrek glas ledstrips
koof laten maken
koof keuken
X