Kast op maat laten maken

Ontdek wat voor kasten we voor jou kunnen maken
NU CHECKEN

Waarom zou je kasten op maat maken?

Een kast op maat laten maken zorgt ervoor dat deze perfect past in jouw interieur. Of dit nu gaat om de woonkamer, slaapkamer of wanneer het meubel bedoeld is voor de TV.

Kasten die op maat zijn gemaakt passen niet alleen qua kleur bij de rest van je woning of kantoor, maar ook qua stijl. Zo kan worden gekozen voor een industriële kast, maar ook een strak moderne of juist klassieke houten kast.

kast op maat laten maken
tv kast laten maken
industriële kasten laten maken

Wat voor soorten kasten maken wij voor je op maat?

In principe maken we kasten op maat voor elke ruimte en daarom kan dus ook vrijwel elk type worden geproduceerd. Liefste bespreken we de wensen persoonlijk, zodat we weten of je juist een metalen of stalen kast wilt of liever een houten variant wil.

Meest populair zijn de kledingkast, industriele kast, kastdeuren en de tv kast laten maken.

Voor welke ruimtes kunnen we een kast op maat maken?

De populairste vertrekken om een kast te laten maken zijn de woonkamer, slaapkamer en zolder. Bijvoorbeeld voor de zolder is vaak een schuine wand noodzakelijk en daarom meten we alles graag voor je op, zodat dit naadloos aansluit op het dak of schuine wanden bijvoorbeeld.

Wat zijn de kosten van een kast op maat laten maken?

De kosten van kasten maken zijn afhankelijk van een aantal factoren. Uiteraard is het belangrijk om te weten om welk formaat het gaat, maar ook om wat voor materiaal gebruikt moet worden. Op basis daarvan kunnen we in combinatie met het aantal mannen een passende offerte met de juiste prijs voor elk budget maken.

Zullen we eens koffie drinken?

Jullie zijn benieuwd wat wij kunnen produceren en ik leg dat natuurlijk graag uit of laat dat zien. 

Hiervoor kun je terecht op mijn website, maar het is wellicht ook een goed idee om eens persoonlijk kennis te maken.

X