Boomhut laten bouwen

Ontdek welke boomhutten wij voor je kunnen maken
NU CHECKEN

Waar moet je op letten als je een boomhut gaat kopen?

Als je een boomhut gaat kopen voor in de tuin, dan is het belangrijk om vooraf te bepalen wat je wilt, hierbij moet je eigenlijk op 5 dingen letten, te weten:

  1. Soort hout
  2. Op palen of aan de boom
  3. Met of zonder glijbaan
  4. Met of zonder speelhuis
  5. Prijs

Het soort hout is het beste af te stemmen in overleg, omdat het moet passen in de omgeving, bij het huis of de tuin en natuurlijk bij jullie eigen wensen en budget.

Daarnaast kunnen boomhutten aan bomen in de tuin zelf worden bevestigd, maar is het vaak prettiger om een boomhut op palen te hebben. Dit biedt extra stevigheid en daarmee ook een veilig gevoel.

Eigenlijk kan elk type boomhut met glijbaan worden geleverd. Afhankelijk van de beschikbare ruimte en de hoogte overleggen we graag met je wat het beste past en lekkerste glijdt.

Tot slot is ook de prijs natuurlijk belangrijk. Een boomhut kopen is niet goedkoop. Daarom kan je eenvoudig online een offerte aanvragen om de kosten te ontdekken.

Wat zijn de kosten van een boomhut laten bouwen?

De kosten van een boomhut laten bouwen zijn afhankelijk van meerdere factoren. De prijs verschilt per type hout, soort constructie en natuurlijk de grootte van de hut. Moet er bijvoorbeeld een heel huis op of wordt het een variant met mooi kraaiennest bovenop en dus zonder dak? 

ONS VERHAAL

Het klinkt heel wat als we het hebben over “ons verhaal”, maar Atelier Aleph120 is een zaak die is ontstaan uit het volgen van mijn hart.

Als interieurbouwer en echte creatieveling houd ik van het bouwen, schilderen en ontwerpen van dingen.

Denk hierbij aan allerlei zaken voor horeca, kantoor en woning. Over het algemeen zijn dit unieke combinaties van hout en staal voor meubels, maar ik maak ook schilderijen voor particulieren en bedrijven in allerlei stijlen.

Wat anderen vinden

5 sterren

“Goede communicatie”

"Michiel heeft voor ons de koof gemaakt voor boven de keuken. Wij hadden inbreng en hij had zelf ideeen en zo zijn we tot de perfecte koof gekomen. Netjes gewerkt en goede communicatie. Wij zijn erg tevreden!"

Floor

5 sterren

“Precies wat we zochten”

"Maakt precies wat wij zochten voor boven ons kookeiland. Mooi gemaakt en volgens afspraak. Als er iemand bevlogen is, dan is het Michiel wel. Hierdoor levert hij alleen af waar hij ook voor 100% achter kan staan."

Dorien

5 sterren

“Van harte aanbevolen”

"Het resultaat is prachtig en vooral de manier waarop hij tijdens het maak-proces communiceert is heel prettig waardoor wij telkens het gevoel hebben dat hij precies weet waar hij mee bezig is. Van harte aanbevolen"

Rene

5 sterren

"Perfect gemonteerd"

"Helemaal op maat gemaakte constructie voor mooie hanglamp en nog perfect gemonteerd bij ons thuis mét glimlach."

Bart

Zullen we eens koffie drinken?

Jullie zijn benieuwd wat wij kunnen produceren en ik leg dat natuurlijk graag uit of laat dat zien. 

Hiervoor kun je terecht op mijn website, maar het is wellicht ook een goed idee om eens persoonlijk kennis te maken.

X