Kookeiland koof voor de moderne keuken

koof keukeneiland

Je hebt waarschijnlijk gekozen voor een kookeiland in je keuken, omdat je graag kookt en tafelt met vrienden. Je keuken is daarom sfeervol en praktisch ingericht. De stalen open koof boven het keukeneiland van Atelier Aleph120 biedt een extra dimensie in deze backbone van het huishouden. Dimbaar ledlicht voor elke toepassing. Verlichting in uw keuken voor koken tot sfeervol dineren, maar ook handige bergruimte voor kruidenplanten en flessen die je graag binnen handbereik houdt of eenvoudig wilt etaleren zonder dat het ten koste gaat van de ruimte op het kookeiland. Atelier Aleph120 maakt deze verlichting / berging voor iedere keuken op de maat en in nauw overleg met de opdrachtgever.

koof kookeiland

Stalen Koof Atelier Aleph120

Geniet nog meer van uw kookeiland met een koof van Atelier Aleph120.

Alle koven worden met de hand en op maat gemaakt in mijn kleine ambachtelijke werkplaats in Werkhoven. Zou je de koof zelf willen bouwen onder mijn begeleiding, dan is dat ook mogelijk. Vraag me naar de mogelijkheden (Michiel Kuijper 0614514154)

koof keukeneiland koof keukeneiland

Voor een koof in uw keuken bent u bij ons dus aan het juiste adres. Nu bent u vast benieuwd wat het kost om een koof te laten bouwen. Prijzen zijn afhankelijk van het formaat varieren tussen de €1.200,- en €1.600,- incl BTW.

Neem voor een offerte op maat vrijblijvend contact op met Michiel Kuijper 0614514154.

Lees hier hoe het idee van de koof is ontstaan.

Kijkje op mijn portfolio staal op pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *